Servicii

Pază umană

Evoulăm în sectorul companiilor de securitate din România încă din anul 2000, acumulând astfel experiența necesară pentru alcătuirea unor echipe de agenți de securitate calificați și echipați la cele mai înalte standarde.

read more
Sisteme tehnice de securitate

La ora actuală tehnologia este un domeniu în care noutăţile apar permanent, iar pentru a putea asigura clienţilor noştri cele mai performante sisteme, suntem mereu la curent cu tendințele din domeniu.

read more
Securitate evenimente

Oferim servicii integrate pentru asigurarea securităţii la evenimente precum concerte, evenimente sportive şi culturale, lansări de produse, târguri, expoziţii, petreceri private.

read more
Transport valori

Un serviciu destinat cu preponderenţă domeniului financiar, transportul de valori cu maşini blindate se realizează cu autospeciale avizate de organele de poliţie, însoţite de agenţi de intervenţie avizaţi.

read more
Consultanță

Pentru că ştim cât de important este să oferim servicii personalizate pentru fiecare client în parte şi mai ales pentru că putem oferi o parere avizata tinand cont de prezenta noastra in piata de mai bine de 17 ani.

read more
Vă putem fi de ajutor?

Luați legătura cu noi prin e-mail sau telefon pentru mai multe detalii!